GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2
GF 2

GF 2

Robin Subaru,Honda,Lombardini

Tehničke informacije

  • Motor: Robin Subaru, Honda, Lombardini
  • KW(KS): 3.7(5) / 3.6(4.8) / 3.5(4.8)
  • Mjenjač: 3 + 3R, u uljnoj kupci
  • Težina: 95 kg standardna verzija
  • Radni zahvat: 115 cm
  • Dimenzje: 1780x990x940
  • Širina kosidbe: 115 cm

Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu GF 2

Dodatni elementi (odaberite željene):GF 2

GF 2

Grillo GF2 je savršeno uravnotežena strižna motorna kosilica. Motor i P.T.O. ( prijenos preko kardanskog vratila ) su pozicionirani na takav način da omogućuju rad na nagibima. Težište kosilice je dizajnirano na način da se omogući manevriranje uz maksimalnu sigurnost u najzahtjevnijim uvjetima rada. Kosilica ima tri brzine koje se mogu koristiti za košnju. Grillo GF2 kosilica je opremljena aktivnim konusnim kvačilom koje dostatno osigurava iznimnu sigurnost operatera. Robin Subaru EX 17 OHC benzinski motor, Honda GX 160 OHV benzinski motor i  Lombardini 15LD225 dizelski motor, idealni su za košenje na padinama. Širok izbor priključaka koji se montiraju brzom spojkom čine Grillo GF2 kosilicu višenamjenskim strojem. 

Standardni rezni mehanizam GF2 kosilice je model "Tirol" sa 115 cm širine. Idealan je za rezanje svih vrsta trava i može se koristiti u rustikalnim područjima, voćnjacima i za košnju trave za stočnu hranu. CRANK MEHANIZAM je izgrađen korištenjem vrste premium čelika te je opremljen s mazalicama na svim povezanim dijelovima. Raspršivač trave je montiran na anti-vibracijske gume posebnog profila kako bi mogao raspršivati travu u najzahtjevnijim uvjetima, trava se reže, pada na tlo, a uz djelovanje kotača omogućuje se lakši nadzor pri kretanju stroja naprijed. Oštrice reznog mehanizma su izrađene od specijalnog čelika i fiksne sa posebnim 6 mm dugim zakovicama. Zubi reznog mehanizma su također izrađeni su od posebnog grijanog čelika kao bi se osigurao savršen rez. Zatezači oštrica su podesivi osiguravajući tako sukladnost između oštrice i zubi.

Dvostruka oštrica središnjeg reznog (117 cm) mehanizma ima mogućnost malčiranja i opremljena je sa dvije oštrice koje se kreću u suprotnim smjerovima. Takav sistem djelovanja znatno smanjuje vibracije na upravljaču kosilice prilikom košenje, osiguravajući optimalnu kvalitetu košnje u svim uvjetima. Zbog svojih karakteristika dvostruki središnji rezni mehanizam od 117 cm idealan je za rezanje u rustikalnim područjima, voćnjacima i pribavi trave za stočnu hranu.

Raspršivač trave je montiran na anti-vibracijske gume posebnog profila kako bi mogao raspršivati travu u najzahtjevnijim uvjetima, trava se reže, pada na tlo, a uz djelovanje kotača omogućuje se lakši nadzor pri kretanju stroja naprijed. Oštrice reznog mehanizma su izrađene od specijalnog čelika i fiksne a zatezači oštrica  podesivi su te osiguravaju stalni sinhronicitet između oštrice i zubi.  Zubi reznog mehanizma su također izrađeni su od posebnog grijanog čelika kao bi se osigurao savršen rez.

GF2 kosilica ima spojku koja omogućuje promjenu nastavaka bez odvrtanja matica uporabom praktične poluge otključavanja. To je jednostavan postupak koji možete obaviti bez napora.

U GF2 kosilici je raspodjela težine osmišljena tako da se osigura stabilnost prilikom košnje na padinama. Kako bi se dodatno povećala stabilnost na nagibima imate mogućnost stavljanja produžetaka kotača do 24cm na kosilicu. Ručke su podesive a posebne poljoprivredne gume omogućuju snažan zahvat i prianjanje.

Kosilica je opremljena aktivnim konusnim kvačilom koje dostatno osigurava iznimnu sigurnost operater. Čim operater pusti ručke mjenjača koslica će automatski prestati s radom ali će motor nastaviti s radom. Kako bi se osigurala dodatna sigurnost ručka mjenjača opremljena je dvostrukom sigurnosnom kontrolom koja se može aktivirati s jedne strane.

Mjenjač kosilice GF2 ima 3 brzine naprijed i 3 nazad a dizajniran je tako da omogući optimalna brzina košnje odnosno 1.1, 2.6 i 4.3 km / h. Navedene brzine postiže s kotačima 4,00-8. Razinu reza kosilica će sama prilagoditi ovisno o neravninama na terenu. Upravljačke ručke mjenjača postavljene su na anti-vibracijskim komponentama što uvelike amortizira vibracije i  osiguravajući optimalnu kvalitetu košnje u svim uvjetima. Upravljačke ručke podesive su i s bočnih strana što omogućava lakše upravljanje na padinama a mogu se podesiti i po visini kako bi se udovoljilo zahtjevima operatera. Istovremeno, upravljačke ručke mogu se i spustiti čime se znatno smanjuje veličina samog uređaja. Sustav za kontrolu na ručkama, kako i mjenjač brzina, smješteni su na praktičnim i dostupnim mjestima.

Kosilica GF2 može biti opremljena s nekoliko različitih motornih pogona Robin Subaru EX 17 OHC benzinski motor, Honda GX 160 OHV benzinski motor i  Lombardini 15LD225 dizelski motor; svi modeli imaju poteznicu za ručno startanje motora te su opremljeni opremljeni najnovijim tehnološkim inovacijama koje osiguravaju, pouzdanost,  ekonomičnost i  visoke performanse.  Grillo GF2 motori su opremljeni su i stražnjim branikom. 

Uz ovaj model dolaze i brojni korisni priključci; rotaciona kosilica (50 cm), snježna freza, daska za odstran snijega, lanci za kotače,  četka za čišćenje i dr.

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti)Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi GF2 montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

 

Iz kategorije